I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Itališki bulvių virtinukai Gnocchi su paprikų padažu ir traškia šonine


Ingredientai


Jums reikės:

150 g vytintos arba rūkytos šoninės
50 g tarkuoto parmezano sūrio
1 val. šaukšto sviesto Gnocchi apkepimui
Žiupsnio druskos "Gnocchi" virimui
Kelių lapelių šviežio baziliko papuošimui
  • 1Šiam patiekalui patogiausia rinktis šoninę, pjaustytą plonomis riekelėmis. Ją dar perpjaukite į keletą vienodų dalių ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvę. Kepkite tol, kol šoninė apskrus, taps traški ir paleis visą riebaliuką. Du trečdalius iškepusios šoninės be išbėgusio riebaliuko atidėkite į šoną, ja pagardinsite jau paruoštus gnocchi.
  • 2Į keptuvėje likusius riebalus ir šoninę sudėkite konservuotas paprikas ir lengvai pakepinkite. Sušilusią masę su paprikomis supilkite į siaurą aukštą indą ir viską sutrinkite iki kreminės vientisos masės. Padažas paruoštas.
  • 3Į verdantį vandenį įberkite žiupsnį druskos ir sudėkite virti bulvių virtinukus Gnocchi. Pavirus 2-3 minutes ir jiems iškilus į paviršių, išgriebkite juos iš puodo ir dėkite į įkaitintą keptuvę su ištirpintu sviestu. Lengvai apkepkite. "Gnocchi" apkepus, į keptuvę supilkite anksčiau paruoštą paprikų padažą, viską lengvai išmaišykite ir pakaitinkite tol, kol padažas sušils.
  • 4Paruoštus "Gnocchi" su paprikų padažu dėkite į lėkštę, apibarstykite tarkuotu parmezanu ir anksčiau iškepta traškia šonine. Papuoškite baziliko lapeliais.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis