Ypatingai greitas aštrių, traškių vištienos sparnelių receptas. Vos 20 minučių ir mėgausitės nerealiu užkandžiu. Rekomenduojame naudoti karšto oro gruzdintuvę – joje sparneliai ne tik iškeps labai greitai, bet ir be jokių riebalų.
Spausdinti receptą
Jums reikės:
- 0.5 kg vištienos sparnelių
- Žiupsnelio druskos
- Šaukšto miltų mišinio vištienos gruzdinimui
Aštriam Buffalo padažui reikės:
Pelėsinio sūrio kremui reikės:
- 100-120 g grietinės
- Šaukšto majonezo
- 100-120 g kreminio sūrio su mėlynuoju pelėsiu
Gaminimo eiga
- Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą su cukrumi. Supilkite aštrų Sriracha padažą, Tabasco padažą ir maišant toliau kaitinkite. Galiausiai įpilkite obuolių sidro acto, išmaišykite ir nukelkite nuo kaitros. Leiskite pravėsti.
- Kreminį sūrį su mėlynuoju pelėsiu sumaišykite su grietine bei majonezu.
- Sparnelius sumaišykite su druska ir miltų mišiniu vištienos gruzdinimui. Miltai turi tolygiai padengti sparnelių paviršių. Sudėkite į karšto oro gruzdintuvę ir kepkite 15 minučių 190 °C temperatūroje.
- Iškepusius sparnelius padenkite aštriu Buffalo padažu ir patiekite su mėlynojo sūrio kremu.
Vaizdo įrašas
{"slide_show":3,"slide_scroll":1,"dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":600,"loop":"true","design":"design-1"}