Vos penki ingredientai, jokių miltų, minimalios pastangos ir jau skanaujat nuostabius šokoladinius sausainius, kuriems pikantiškumo suteikia "Maldon" druska patarimas: išsikepkite daugiau, jie tiesiog dingsta nuo stalo.
Garų vonelėje ar mikrobangų krosnelėje ištirpinkite šokoladą kartu su sviestu iki vienalytės masės.
Kambario temperatūros kiaušinius išplakite kartu su cukrumi iki purios, grietinės konsistencijos masės. Į gautą plakinį supilkite ištirpintą ir iki kambario temperatūros atvėsusį šokoladą bei sviestą ir gerai išmaišykite. Išsijotą kakavą sudėkite į anksčiau gautą masę, gerai (bet atsargiai) viską išmaišykite. Sausainių masę įdėkite į šaldytuvą 5-6 minutėms, kad atvėstų ir tik tada su kaušeliu dėliokite sausainius ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi.
Suformuotus sausainius lengvai apibarstykite druska ir dėkite į iki 180 °C laipsnių įkaitintą orkaitę su vėjelio funkcija ir kepkite apie 8-9 minutes.
Prieš ragaujant palikite atvėsti iki kambario temperatūros.