I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Modenos balzaminis actas „SPRING” (250 ml)

Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Balzaminis actas nuo kitų acto rūšių skiriasi tamsiai ruda spalva ir specifiniu saldžiarūgščiu skoniu bei kvapu. Tai vertingiausia maistinio acto rūšis. Balzaminis actas laikomas delikatesu ir yra itin mėgiamas tikrų gurmanų.

Modenos balzaminis actas „SPRING“ pasižymi išskirtiniu aromatu ir įspūdingu tanino poskoniu. Pastarojo dėka šviežių daržovių ir salotų, karpačio skonis išlieka intensyvus. Šis balzamikas puikiai tinka vėžiagyvių, ėrienos pjausinių, vištienos krūtinėlės ir raudonos mėsos gamybos metu. O taip pat, tai nuostabus užkandžių ir baltosios mėsos pagardas.

Sudedamosios dalys: lėtai virta ir koncentruota vynuogių misa, brandinta ąžuolinėse statinėse 24 mėnesius; vyno actas. Sudėtyje yra sulfitų.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1092 KJ / 260 Kcal

Iš viso riebalų 0 g

Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g

Iš viso angliavandenių 67.5 g

Iš kurių cukrus 67.4 g

Iš viso baltymų <0.1 g

Druska 0.017 g

Kiekis: 250 ml

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje (ne aukštesnėje nei 20˚C temperatūroje), apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių.

Kilmės šalis: Italija.

9,89 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Jautienos kepsnys su saldžiarūgštėmis daržovėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pasta su špinatų pesto ir traškiais avinžirniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Špinatų ir fetos sūrio pyragas Spanakopita

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Susuktas sumuštinis su lašiša ir špinatais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mėsainiai su plėšyta vištiena ir gaiviomis salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Makaronų paelija su jūros gėrybėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Midijos su traiškytomis bulvytėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Azijos įkvėpti koldūnai su krevetėmis ir kiauliena ramen sultinyje

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karka su kopūstais raudonojo vyno padaže

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gnocchi su ispaniškos dešros padažu ir pikantiškais trupiniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Modenos balzaminis actas "SPRING" (250 ml)
9,89 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis