Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/REGULAR_-1.png)
Kreminis sūris „REGULAR“ (200 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų ir esamų produktų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-09
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/BLUE_-1.png)
Kreminis mėlynojo pelėsio sūris (200 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-09
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/MASCARPONE_.png)
Kreminis maskarponės sūris (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/GOAT_.png)
Kreminis sūris su brandintu ožkos pieno sūriu (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/REGULAR_.png)
Kreminis sūris „REGULAR“ (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/pagrindine_foto.jpg)
Mišinys zefyrų ir morenginių kremų gamybai „L‘AMERINGA“ (1000 g)
Puikus gaminys konditerinių gaminių dekoravimui. Sudedamosios dalys: cukrus; dekstrozė; sojos baltymai; krakmolas; modifikuotas krakmolas; stabilizatoriai: želatina, ksantano guma, karageninas; kvapioji…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-11-21
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/20201029_114947-scaled-1.jpg)
Mišinys duonos kepimui „EASY BREAD“ (400 g)
Pagrindinė receptūra: 400 g EASY BREAD mišinio 570 g šilto vandens 20 g mielių 400 g kvietinių miltų Mieles sumaišyti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-08-17
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/019s_copy.jpg)
Mišinys kremo gamybai „Panna Cotta“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-23
Plačiau