Archyvai
Baltų vynuogių vyno actas „MOSCATEL“ (250 ml)
Tai actas, pagamintas iš tradicinių Viduržemio jūros regiono Moscatel vynuogių vyno. Jame taip pat galima pajusti gėlių aromato, medaus ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
PlačiauGliukozės sirupas (1,5 kg)
Gliukozės sirupas yra pagamintas iš kukurūzų krakmolo. Tai vienas iš pagrindinių ingredientų cukrinių modeliavimo masių gamyboje. Taip pat apsaugo saldainius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-30
PlačiauBalzaminis actas „PRELIBATO“ (200 ml)
„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
PlačiauBalzaminis actas „SAPOROSO“ (200 ml)
„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
PlačiauBalzaminis actas „SAPOROSO“ (100 ml)
„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
PlačiauPistacijų pasta (600 g)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai žalios spalvos. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams, padažams, kokteiliams. Sudedamosios…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-22
PlačiauDekoravimo glaistas „Royal Icing“ (150 g)
Puikus gaminys konditerinių gaminių dekoravimui. Sudedamosios dalys: cukrus 96%, kukurūzų krakmolas, baltymų (pieno) milteliai, stabilizatorius E414, konservantas E200. 100 gramų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-11-15
PlačiauAntienos „Confit“ iš Prancūzijos pietvakarių regiono (1250 g)
Tai tradicinis Prancūzijos pietvakarių regiono patiekalas, kai antienos kulšelė 36 val. marinuojama su druska ir prieskoniais, o paskui keletą valandų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-10-24
PlačiauTraškūs kvietiniai dribsniai (2,5 kg)
Šis birus ir traškus produktas yra pagamintas iš sutrupintų originalių prancūziškų nėriniuotų vaflių. Tai puikus traškus akcentas Jūsų konditeriniams gaminiams:…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-10-18
PlačiauNetirpi cukraus pudra (200 g)
Su šia netirpia cukraus pudra jūsų kepiniai bei kiti konditeriniai šedevrai žibės visu gražumu ilgą laiką. Sudedamosios dalys: dekstrozė; kviečių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-09
PlačiauBaltojo balzaminio acto perlai (380 g)
Baltojo balzaminio acto perlai yra mažos, švelnios konsistencijos sferos, kurių viduje - aukščiausios prabos baltasis balzamikas, išlaikęs savo karčiai saldų,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
PlačiauJuodieji balzaminio acto perlai (380 g)
Balzaminio acto juodieji perlai yra mažos, švelnios konsistencijos sferos, kuriose apsuptas aukščiausios prabos balzaminis actas. Šie perlai savo išvaizda primena…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
PlačiauModenos balzaminis actas “SPRING” (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Balzaminis actas nuo kitų acto rūšių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
PlačiauModenos balzaminis actas “INVECCHIATO” (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Balzaminis actas nuo kitų acto rūšių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
PlačiauModenos baltas balzaminis actas (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Baltasis balzaminis actas išsiskiria gintarine konsistencija,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-02
PlačiauLazdyno riešutų praline pasta (5 kg)
Ši apkeptų ir karamelizuotų riešutų pasta pasižymi skysta konsistencija ir saldžiu skoniu. Puikiai tinka tortų ir pyragų kremams, pyragaičių įdarams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauLazdyno riešutų praline pasta (600 g)
Ši apkeptų ir karamelizuotų riešutų pasta pasižymi skysta konsistencija ir saldžiu skoniu. Puikiai tinka tortų ir pyragų kremams, pyragaičių įdarams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauLazdyno riešutų praline pasta (300 g)
Ši apkeptų ir karamelizuotų riešutų pasta pasižymi skysta konsistencija ir saldžiu skoniu. Puikiai tinka tortų ir pyragų kremams, pyragaičių įdarams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauMigdolų riešutų praline pasta (5 kg)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai rudos spalvos ir saldaus skonio. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauMigdolų riešutų praline pasta (300 g)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai rudos spalvos ir saldaus skonio. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
Plačiau