Archyvai
Pomidorų tyrė POLPAVERA FINE (410 g)
Padažas pagamintas iš pomidorų, kurie yra nuimami ir perdirbami sezono piko metu, minkštimo, dėl ko jis yra ypač šviežio bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
PlačiauTroškintų daržovių padažas SUGO ALLA ZINGARA (820 g)
Sugo alla Zingara - pomidorų padažas su alyvuogėmis ir kaparėliais. Paruošta su šviežių pomidorų minkštimu, aliejuje pakepintomis šviežiomis daržovėmis, supjaustytomis…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-28
PlačiauKreminis sūris „REGULAR“ (200 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų ir esamų produktų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-09
PlačiauKreminis mėlynojo pelėsio sūris (200 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-09
PlačiauKreminis maskarponės sūris (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
PlačiauKreminis sūris su brandintu ožkos pieno sūriu (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
PlačiauKreminis sūris „REGULAR“ (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
PlačiauMišinys zefyrų ir morenginių kremų gamybai „L‘AMERINGA“ (1000 g)
Puikus gaminys konditerinių gaminių dekoravimui. Sudedamosios dalys: cukrus; dekstrozė; sojos baltymai; krakmolas; modifikuotas krakmolas; stabilizatoriai: želatina, ksantano guma, karageninas; kvapioji…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-11-21
PlačiauMišinys kremo gamybai „Panna Cotta“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-23
PlačiauMišinys desertams „Crème brûlée“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-21
PlačiauPasterizuota kiaušinių trynių masė (1000 g)
Atrinkti aukščiausios klasės kiaušiniai, pateikiami pasterizuoti, skystoje konsistencijoje, steriliai supakuoti. Remiantis aukštu ir saugiu gaminio higienos lygiu, išlaikomas platus kiaušinių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauPasterizuota kiaušinių masė (tryniai+baltymai) (1000 g)
Atrinkti aukščiausios klasės kiaušiniai, pateikiami pasterizuoti, skystoje konsistencijoje, steriliai supakuoti. Remiantis aukštu ir saugiu gaminio higienos lygiu, išlaikomas platus kiaušinių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
Plačiau