Archyvai
Traškus užkandis su pomidorais ir paprika “SCROCCHIETTE TOMATO, PAPRIKA” (200 g)
Traškus užkandis pagamintas iš aukščiausios kokybės ingredientų ir pagardintas Viduržemio jūros prieskoniais. Puikiai tinka skanauti vienas ar patiekti kartu su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-13
PlačiauTraškus užkandis su jūros druska ir rozmarinu “SCROCCHIETTE SEA SALT, ROSEMARY” (180 g)
Traškus užkandis pagamintas iš aukščiausios kokybės ingredientų ir pagardintas Viduržemio jūros prieskoniais. Puikiai tinka skanauti vienas ar patiekti kartu su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-09-12
PlačiauTraškios lazdelės su gaudos sūriu “CHE-CRI GOUDA CHEESE STICKS” (75 g)
Sūrio sausainiai gaminami pagal originalų 1949 m. receptą tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Traškučiams naudojama sluoksniuota tešla, kurios 45 sluoksnius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-07-01
PlačiauTraškučiai su čederio sūriu ir juodaisiais pipirais “CHE-CRI CHEDDAR AND BLACK PEPPER” (67,5 g)
Sūrio sausainiai gaminami pagal originalų 1949 m. receptą tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Traškučiams naudojama sluoksniuota tešla, kurios 45 sluoksnius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-07-01
PlačiauTraškučiai su gaudos sūriu “CHE-CRI CRISPIES GOUDA CHEESE” (67.5 g)
Sūrio sausainiai gaminami pagal originalų 1949 m. receptą tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Traškučiams naudojama sluoksniuota tešla, kurios 45 sluoksnius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-07-01
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus ARBEQUINA su mandarinais (250ml)
ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus mandarinų ir alyvuogių kvapo aliejus. Arbequina alyvuogės sutrinamos kartu su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-06-07
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus ARBEQUINA su citrina (250 ml)
ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus citrinų ir alyvuogių kvapo aliejus. Arbequina alyvuogės sutrinamos kartu su…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-06-07
PlačiauPirmojo spaudimo ypač tyras alyvuogių aliejus ARBEQUINA su baziliku (250ml)
ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus šviežio baziliko ir alyvuogių kvapo aliejus. Pasižymi ir kitų žalių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-06-07
PlačiauPirmojo spaudimo ypač tyras alyvuogių aliejus PICUAL (1000 ml)
Picual – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis sodraus pomidorų daigų kvapo aliejus. Pasižymi ir artišoko, žaliojo migdolo bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-12-15
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus MOLINO PICUAL (500 ml)
Picual – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis sodraus pomidorų daigų kvapo aliejus. Pasižymi ir artišoko, žaliojo migdolo bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-11-26
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus MOLINO ARBEQUINA (500 ml)
ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus žalių bananų ir žaliojo obuolio kvapo aliejus. Pasižymi ir kitų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-11-26
PlačiauPirmojo spaudimo alyvuogių aliejus su čili pipirais (500 ml)
Aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, pagardintas aitriųjų pipirų prieskoniu. Sudedamosios dalys: pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus (97%); čili pipirai (2,5%);…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-10
PlačiauMaža apvali tartaletė su prieskoniais (42 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
PlačiauMaža apvali pomidorinė tartaletė (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
PlačiauSmulkinti kakavos pupelių branduoliai (80 g)
Kruopščiai atrinktų kakavos pupelių smulkinti branduoliai pasižymi traškumu ir gali praturtinti konditerinius gaminius, suteikdami jiems naują skonį. Taip pat galima paruošti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-05
PlačiauŽelatina lapeliais (10 vnt.)
Inovatyvaus ir pasaulyje garsaus gamintojo Sosa želatina lapeliais yra patogi naudoti tiek konditerijoje tiek kulinarijoje. Sudedamosios dalys: natūrali kiaulienos želatina. Stiprumas: 180…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-08-01
PlačiauKepimo milteliai (120 g)
Vokiečių gamintojo aukštos kokybės konditerinis ingredientas, palengvinantis darbą virtuvėje ir patobulinantis galutinį rezultatą. Sudedamosios dalys: kviečių krakmolas; kildinanti medžiaga: natrio karbonatas;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-26
PlačiauKepimo milteliai (1000 g)
Vokiečių gamintojo aukštos kokybės konditerinis ingredientas, palengvinantis darbą virtuvėje ir patobulinantis galutinį rezultatą. Sudedamosios dalys: kviečių krakmolas; kildinanti medžiaga: natrio karbonatas;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-26
PlačiauTirštiklis – ksantano derva (500 g)
Tai natūralus tirštiklis/emulsiklis (angliavandenis), išgaunamas kukurūzų krakmolo bakterijų fermentacijos metu. Naudojimas ir dozavimas: tirpsta šaltame ir karštame skystyje (bet kokiame skystyje,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-24
PlačiauNetirpi cukraus pudra (1000 g)
Su šia netirpia cukraus pudra jūsų kepiniai bei kiti konditeriniai šedevrai žibės visu gražumu ilgą laiką. Sudedamosios dalys: dekstrozė; kviečių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-06-08
Plačiau