Archyvai
Kiaušinio trynio skonio grietinėlės standiklis „Catalana Cream“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-04-27
PlačiauAviečių skonio grietinėlės standiklis „Raspberry Cream“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-04-27
PlačiauBraškių skonio grietinėlės standiklis „Strawberry Cream“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-04-27
PlačiauRausvųjų apelsinų skonio grietinėlės standiklis „Rorange Cream“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-04-21
PlačiauBananų skonio grietinėlės standiklis „Banana Cream“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-04-21
PlačiauKaramelės skonio grietinėlės standiklis „Caramel Cream“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-04-21
PlačiauKapučino skonio grietinėlės standiklis „Cappa Cream“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-04-21
PlačiauMišinys kremo gamybai „Panna Cotta“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-23
PlačiauMišinys desertams „Crème brûlée“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-21
PlačiauAbrikosų skonio grietinėlės standiklis „Apricot Cream“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-18
PlačiauObuolių skonio grietinėlės standiklis „Apple Cream“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-18
PlačiauBalto šokolado spalvos purškiamas kakavos sviestas (400 ml)
Purškiamas kakavos sviestas padengs jūsų šaldytus ar kreminius desertus švelniu balto šerkšno sluoksniu. Juo galite dekoruoti ir ledus. Šiuo priedu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-02-03
PlačiauJuodo šokolado spalvos purškiamas kakavos sviestas (400 ml)
Purškiamas kakavos sviestas padengs jūsų šaldytus ar kreminius desertus aksominiu juodo šokolado spalvos sluoksniu. Juo galite dekoruoti ir ledus. Šiuo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-02-03
PlačiauRaudonos splavos purškiamas kakavos sviestas (400 ml)
Purškiamas kakavos sviestas padengs jūsų šaldytus ar kreminius desertus sodraus raudono aksomo sluoksniu. Juo galite dekoruoti ir ledus. Šiuo priedu desertams…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-02-02
PlačiauBaltojo šokolado putėsiai (800 g)
Lengvas paruošimas, greitas pateikimas! Šie putėsiai suteiks puikų skonį įdarams ir kremams, bei papuoš desertus. Sudedamosios dalys: baltasis šokoladas 58,5 % (jį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-07-30
PlačiauSmulkinti kakavos pupelių branduoliai (800 g)
Kruopščiai atrinktų kakavos pupelių smulkinti branduoliai pasižymi traškumu ir gali praturtinti konditerinius gaminius, suteikdami jiems naują skonį. Taip pat galima paruošti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-07-30
Plačiau