Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Che-Cri-range-2020-400px.png)
Traškučiai su čederio sūriu ir juodaisiais pipirais “CHE-CRI CHEDDAR AND BLACK PEPPER” (67,5 g)
Sūrio sausainiai gaminami pagal originalų 1949 m. receptą tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Traškučiams naudojama sluoksniuota tešla, kurios 45 sluoksnius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-07-01
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Che-Cri-range-2020-400px.png)
Traškučiai su gaudos sūriu “CHE-CRI CRISPIES GOUDA CHEESE” (67.5 g)
Sūrio sausainiai gaminami pagal originalų 1949 m. receptą tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Traškučiams naudojama sluoksniuota tešla, kurios 45 sluoksnius…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-07-01
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/X93_Frulloro-main.jpg)
Pomidorų minkštimas “Frulloro” (420 g)
Aukščiausios kokybės trinti pomidorai puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - picas. Sudedamosios dalys: pomidorai. 100 g gaminio…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-13
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/XH1_Boccioli-di-carciofi-grigliati-main.jpg)
Konservuotos griliuje keptų artišokų puselės BOCCIOLI DI CARCIOFI (780 g)
Keptos ant grotelių, pusiau perpjautos artišokų šerdys saulėgrąžų aliejuje. Puikiai tinka kaip užkandis, picų, pyragėlių, salotų gamybai. Sudedamosios dalys: artišokai;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/HBH_Spaccatelli-di-carciofo-trifolati-main.jpg)
Konservuotos artišokų puselės be stiebų SPACCATELLI CARCIOFI (760 g)
Artišokų ketvirčiai be stiebų saulėgražų aliejuje. Pagardinti žolelėmis, todėl puikiai tinka kaip užkandis ar gaminant salotas. Sudedamosios dalys: artišokai (55%); saulėgrąžų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/XA1-main-1.jpg)
Pomidorai be odelės savo sultyse POMODORO S. MARZANO D.O.P. (800 g)
Aukščiausios kokybės pomidorai be odelės savo sultyse puikiai tinka gaminti visus Viduržemio jūros regiono patiekalus, ypatingai - padažams. Sudedamosios dalys: pomidorai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/balz.jpg)
Maži svogūnai balzaminiame acte PERLINE CIP. AC. BALS (800 g)
Saldžiarūgščiai svogūnėliai marinuoti balzaminiame acte puikiai tinka sumuštiniams, salotoms, picoms. Taip pat tai nuostabus garnyras prie mėsos patiekalų. Sudedamosios dalys: mini…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/VPH-main-1.jpg)
Maži svogūnai aviečių sultyse CORALLINE-CIPOLL. SUCCO LAMPONE (820 g)
Saldžiarūgščiai svogūnėliai puikiai tinka sumuštiniams, salotoms, picoms. Taip pat tai nuostabus garnyras prie mėsos patiekalų. Sudedamosios dalys: mini svogūnai (70%); aviečių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-02-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/ZU2-main.jpg)
Karamelizuoti svogūnai su Modenos balzaminiu actu (1,8kg)
Smulkinti karamelizuoti saldūs baltieji svogūnai su Modenos balzaminiu actu ir cukrumi. Puikus priedas prie sūrių, sumuštiniams, mėsainiams ar picai pagardinti.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-11-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/XN1X-main-norm.jpg)
Pusiau džiovinti vyšniniai pomidorai be odelės “Pizzutello” (800 g)
„Pizzutello“ kilmės vyšniniai pomidoriukai yra kruopščiai nulupti ir šiek tiek padžiovinti. Dėl ypatingo saldaus skonio jie puikiai tinka žuvies patiekalams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-10-02
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/TX1-main......jpg)
Švelniai džiovinti konservuoti pomidorai su prieskoniais SOLEGGIATI (800 g)
Vyšniniai pomidorai, supjaustyti ketvirčiais, pasūdyti, lengvai nusausinti ir paruošti su ypač tyru alyvuogių aliejumi, raudonėliu ir česnaku. Be acto. Subtilaus…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/UV0K-padazas.png)
Pomidorų tyrė POLPAVERA FINE (410 g)
Padažas pagamintas iš pomidorų, kurie yra nuimami ir perdirbami sezono piko metu, minkštimo, dėl ko jis yra ypač šviežio bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-30
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Les_gouttes.jpg)
Geltonos saldžiosios mini paprikos (850 g)
Geltonos mini saldžiosios paprikos - išskirtinis skonis ir žaisminga puošmena Jūsų užkandžiams. Patobulinkite savo receptus unikaliu, spalvingu ir gurmanišku ingredientu!…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-22
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/tomate.jpg)
Saulėje džiovinti pomidorai aliejuje (850 g)
Pjaustyti per pusę, konservuoti su aromatiniu aliejumi. Sudedamosios dalys: džiovinti pomidorai; saulėgrąžų aliejus; druska; vyno actas; česnakai; raudonėlis; paprikos; antioksidantas:…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-03
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/mango-puree-ravifruit-1-kg.jpg)
Mangų tyrė „Ravifruit“ (1000 g)
Ši tyrė yra sodraus atogrąžų vaisių skonio ir aromato, intensyvios geltonai oranžinės spalvos. Ji puikiai tinka kremų, įdarų, ganašo, įvairių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-02-21
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/pagrindine_foto.jpg)
Mišinys zefyrų ir morenginių kremų gamybai „L‘AMERINGA“ (1000 g)
Puikus gaminys konditerinių gaminių dekoravimui. Sudedamosios dalys: cukrus; dekstrozė; sojos baltymai; krakmolas; modifikuotas krakmolas; stabilizatoriai: želatina, ksantano guma, karageninas; kvapioji…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-11-21
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/perle_de_tomate_1.jpg)
Konservuoti mini pomidoriukai (850 g)
Iki 15 mm dydžio, saldžiarūgščiai, ypač tinkami salotoms, picoms, sumuštiniams papuošti ir paskaninti. Skardinėje yra apie 160 pomidoriukų. Sudedamosios dalys: mini…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-09-02
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/aubergine.jpg)
Kepti baklažanai aliejuje (850 g)
Gaivaus ir subtilaus skonio riekelėmis pjaustyti baklažanai, pagardinti prieskoniais bei konservuoti aromatingame aliejuje. Sudedamosios dalys: baklažanai (65 %); saulėgrąžų aliejus; česnakas; raudonėlis; mielių ekstraktas; cukrus;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-08-30
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/20201029_114947-scaled-1.jpg)
Mišinys duonos kepimui „EASY BREAD“ (400 g)
Pagrindinė receptūra: 400 g EASY BREAD mišinio 570 g šilto vandens 20 g mielių 400 g kvietinių miltų Mieles sumaišyti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-08-17
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/019s_copy.jpg)
Mišinys kremo gamybai „Panna Cotta“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-23
Plačiau