Archyvai
Juodojo šokolado dribsniai (1000 g)
Belgiško juodojo šokolado pabarstukai pagardins bet kurį desertą. Jie sulauks pagyrų ne tik dėl savo subtilaus skonio – neliks nepastebėta…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-14
PlačiauMišinys zefyrų ir morenginių kremų gamybai „L‘AMERINGA“ (1000 g)
Puikus gaminys konditerinių gaminių dekoravimui. Sudedamosios dalys: cukrus; dekstrozė; sojos baltymai; krakmolas; modifikuotas krakmolas; stabilizatoriai: želatina, ksantano guma, karageninas; kvapioji…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-11-21
PlačiauPieninio šokolado dribsniai (1000 g)
Pieninio šokolado pasaka – taip būtų galima apibūdinti šiuos pabarstukus. Žaismingi šokolado gabaliukai papuoš desertus ir leis patirti pačias saldžiausias…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-05-10
PlačiauTraškūs baltojo šokolado pabarstukai (800 g)
Žaismingi burbuliukai su tvirto belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-05-10
PlačiauMišinys kremo gamybai „Panna Cotta“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-23
PlačiauMišinys desertams „Crème brûlée“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-21
PlačiauBalto šokolado spalvos purškiamas kakavos sviestas (400 ml)
Purškiamas kakavos sviestas padengs jūsų šaldytus ar kreminius desertus švelniu balto šerkšno sluoksniu. Juo galite dekoruoti ir ledus. Šiuo priedu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-02-03
PlačiauJuodo šokolado spalvos purškiamas kakavos sviestas (400 ml)
Purškiamas kakavos sviestas padengs jūsų šaldytus ar kreminius desertus aksominiu juodo šokolado spalvos sluoksniu. Juo galite dekoruoti ir ledus. Šiuo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-02-03
PlačiauRaudonos splavos purškiamas kakavos sviestas (400 ml)
Purškiamas kakavos sviestas padengs jūsų šaldytus ar kreminius desertus sodraus raudono aksomo sluoksniu. Juo galite dekoruoti ir ledus. Šiuo priedu desertams…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-02-02
PlačiauLazdyno riešutų praline pasta (5 kg)
Ši apkeptų ir karamelizuotų riešutų pasta pasižymi skysta konsistencija ir saldžiu skoniu. Puikiai tinka tortų ir pyragų kremams, pyragaičių įdarams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauLazdyno riešutų praline pasta (600 g)
Ši apkeptų ir karamelizuotų riešutų pasta pasižymi skysta konsistencija ir saldžiu skoniu. Puikiai tinka tortų ir pyragų kremams, pyragaičių įdarams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauLazdyno riešutų praline pasta (300 g)
Ši apkeptų ir karamelizuotų riešutų pasta pasižymi skysta konsistencija ir saldžiu skoniu. Puikiai tinka tortų ir pyragų kremams, pyragaičių įdarams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauMigdolų riešutų praline pasta (5 kg)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai rudos spalvos ir saldaus skonio. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauMigdolų riešutų praline pasta (300 g)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai rudos spalvos ir saldaus skonio. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauNatūrali lazdyno riešutų pasta (5 kg)
Ši vidutiniškai apskrudintų lazdyno riešutų pasta be cukraus pasižymi skysta konsistencija bei sodria, šviesiai ruda spalva. Pasta suteikia ryškesnį skonį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauPistacijų pasta (3 kg)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai žalios spalvos. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams, padažams, kokteiliams. …
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauŠokolado assorti (800 g)
Pasilepinkite 4 skirtingų klasikinių skonių belgiško šokolado asorti ir išsirinkite savo mėgiamiausią. Sudedamosios dalys: 200 g baltojo šokolado (cukrus 48,5%, kakavos…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-11
PlačiauPistacijų pasta ( 300 g)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai žalios spalvos. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams, padažams, kokteiliams. Sudedamosios…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-05
PlačiauKapučino skonio šokoladas (1 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-12-12
PlačiauNatūrali lazdyno riešutų pasta (600 g)
Ši vidutiniškai apskrudintų lazdyno riešutų pasta be cukraus pasižymi skysta konsistencija bei sodria, šviesiai ruda spalva. Pasta suteikia ryškesnį skonį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-11-18
Plačiau