Archyvai
Pirmojo spaudimo ypač tyras alyvuogių aliejus ARBEQUINA su baziliku (250ml)
ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus šviežio baziliko ir alyvuogių kvapo aliejus. Pasižymi ir kitų žalių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-06-07
PlačiauPirmojo spaudimo ypač tyras alyvuogių aliejus PICUAL (1000 ml)
Picual – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis sodraus pomidorų daigų kvapo aliejus. Pasižymi ir artišoko, žaliojo migdolo bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-12-15
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus MOLINO PICUAL (500 ml)
Picual – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis sodraus pomidorų daigų kvapo aliejus. Pasižymi ir artišoko, žaliojo migdolo bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-11-26
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus MOLINO ARBEQUINA (500 ml)
ARBEQUINA – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis malonaus žalių bananų ir žaliojo obuolio kvapo aliejus. Pasižymi ir kitų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-11-26
PlačiauPirmojo spaudimo alyvuogių aliejus su čili pipirais (500 ml)
Aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, pagardintas aitriųjų pipirų prieskoniu. Sudedamosios dalys: pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus (97%); čili pipirai (2,5%);…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-08-10
PlačiauMaža apvali tartaletė su prieskoniais (42 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
PlačiauMaža apvali pomidorinė tartaletė (42 vnt)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-31
PlačiauRausvasis „RUBY“ šokoladas (2,5 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-04-04
PlačiauRausvasis „RUBY“ šokoladas (1 kg)
Šokoladas be konkurencijos gali būti tituluojamas saldumynų karaliumi. Juo mėgaujamės grynu, tačiau dažnai jis tampa ir nepamainomu ingredientu įvairiuose konditeriniuose…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-04-04
PlačiauTraškūs juodojo šokolado pabarstukai (800 g)
Žaismingi burbuliukai su tvirto belgiško šokolado glaistu ir traškaus sausainio vidumi Jūsų desertams suteiks papildomo žavesio bei skonio. Papuošimų skersmuo: 4…
Autorius: admin
Paskelbta: 2019-02-05
PlačiauPieninis šokoladas fontanams (2,5 kg)
Pasimėgaukite vieno įžymiausių Belgijos gamintojo Barry Callebaut specialiai fontanų gamybai sukurtu kokybišku šokoladu su praturtintu kakavos sviesto kiekiu! Svarbu žinoti:…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-22
PlačiauJuodasis šokoladas fontanams (2,5 kg)
Pasimėgaukite vieno įžymiausių Belgijos gamintojo Barry Callebaut specialiai fontanų gamybai sukurtu kokybišku šokoladu su praturtintu kakavos sviesto kiekiu! Svarbu žinoti:…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-22
PlačiauKakavos sviesto granulės (1000 g)
Kakavos sviestą būtų galima drąsiai pavadinti stebuklu, nes jo gerosios savybės yra begalinės, o panaudojimo būdai nesuskaičiuojami: pradedant konditerija ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-04-03
PlačiauKakavos sviesto granulės (200 g)
Kakavos sviestą būtų galima drąsiai pavadinti stebuklu, nes jo gerosios savybės yra begalinės, o panaudojimo būdai nesuskaičiuojami: pradedant konditerija ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-04-03
PlačiauSūrios sviestinės mini tartaletės su prieskoniais (42 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-29
PlačiauSūrios sviestinės mini tartaletės su prieskoniais (32 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-29
PlačiauSūrios sviestinės tartaletės su prieskoniais (9 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-29
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus „PICUAL“ (250 ml)
Picual – tai alyvuogių rūšis, iš kurios pagamintas šis sodraus pomidorų daigų kvapo aliejus. Pasižymi ir artišoko, žaliojo migdolo bei…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus „SMOKED“ (250 ml)
Ypač tyras alyvuogių aliejus „SMOKED“ pasižymi išskirtiniu su saldžios karamelės natomis kvapu, kuris išgaunamas rūkant aliejų deginamų alyvuogių kauliukų dūmuose.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
PlačiauYpač tyras alyvuogių aliejus „YUZU“ (250 ml)
Yuzu – tai citrusinis vaisius vadinamas kvapiuoju mandarinu. Vaisius pasižymi mažesniu rūgštumu ir ryškesnėmis kvapiosiomis savybėmis nei įprasti vakarietiški citrusiniai…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
Plačiau