Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2024/01/figos.jpg)
Olandiškas sūris su figomis (150 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2024-01-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2024/01/cesnakas.png)
Olandiškas sūris su česnaku ir raudonąja paprika (150 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2024-01-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2024/01/pipirais.jpg)
Olandiškas sūris su juodaisiais pipirais (150 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2024-01-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2024/01/su-pomidorais-ir-cesnaku.png)
Olandiškas sūris su pomidorais ir laiškiniu česnaku (150 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2024-01-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2024/01/trumai.jpg)
Olandiškas sūris su trumais (150 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2024-01-11
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2024/01/rozmarinas.jpg)
Olandiškas ožkos sūris su rozmarinu (150 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2024-01-11
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/12/10-men.-CHEVRE-GRIS.jpg)
Olandiškas ožkos sūris brandintas 10 mėn. CHEVRE GRIS (230 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/12/reypenaer-xo_-3-met.png)
Olandiškas sūris brandintas 2.5 m. REYPENAER XO RESERVE (250 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/12/wyngaard-affineurs-350.png)
Olandiškas sūris brandintas 6 mėn. AFFINEUR (350 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Šis olandiškas…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-19
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/12/wyngaard-chevre-affine_1_32n.png)
Olandiškas ožkos sūris brandintas 4 mėn. CHEVRE AFFINE (250 g)
Wijngaard sūrinė – tai šeimos verslas turintis daugiau nei 80 metų patirties sūrių brandinime istoriniame Woerdeno sūrių sandėlyje. Būtent šis…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-18
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/12/Gardu-Gardu30-scaled.jpg)
Anties Foie Gras Périgord (125 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos, Périgord regiono. Šiame regione gaminamas foie gras gaminam tradiciniu…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/12/Gardu-Gardu_3-scaled.jpg)
Anties kepenėlių paštetas “Foie Gras” (50 g)
Delikataus ir turtingo, sviestinio skonio anties kepenėlių paštetas tiesiai iš Prancūzijos. Tai prabangus užkandis, kuris puikiai dera su svogūnų, figų…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-12-06
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2023/01/remote.jpg-1.png)
„Create 5″ karšto oro gruzdintuvė (2,5 l)
Mėgaukitės traškiais, gardžiai pagruzdintais patiekalais, naudodami labai mažai riebalų arba visai jų nenaudodami. Universali gruzdintuvė „Create 5 Air Fryer“ tinka…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-12-20
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/remote.jpg-2.webp)
„AirFry“ skarda
Su Electrolux AirFry padėklu mėgaukitės traškiomis bulvytėmis ir gardžiomis daržovėmis naudojant mažiau aliejaus. Padėklas sukurtas su tolygiai paskirstytomis ventiliacijos angomis,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-27
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/remote.jpg-1.webp)
„Easy2Clean“ kepimo skarda
„Easy To Clean“ neprikepanti kepimo skarda. Kepant maistas neprisvyla, nepriskrunda. Itin lengva priežiūra. Visiška gaminimo laisvė be kepimo popieriaus! „Easy2Clean“…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-27
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/remote.jpg-3.png)
Grilis “Plancha”
Akimirksniu paverskite savo kaitlentę kepsnine ir išgaukite tobulą kepimo grilyje skonį visus metus, naudodami grilį „Plancha“. Mėgaukitės grilyje skrudintais sultingais…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-05-27
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/VALETTE-antienos-riletas-be-kiaulienos-ir-alkoholio.jpg)
Antienos riletas (90 g)
Tai tradicinis prancūziškas mėsos gaminys (užtepėlė), pamėgtas ir vertinamas gurmanų visame pasaulyje. Gamintojas: „VALETTE FOIE GRAS“ – prieš beveik šimtmetį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-12-07
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/pagrindine_foto.jpg)
Mišinys zefyrų ir morenginių kremų gamybai „L‘AMERINGA“ (1000 g)
Puikus gaminys konditerinių gaminių dekoravimui. Sudedamosios dalys: cukrus; dekstrozė; sojos baltymai; krakmolas; modifikuotas krakmolas; stabilizatoriai: želatina, ksantano guma, karageninas; kvapioji…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-11-21
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/pagrindine_nuotrauka.jpg)
Antienos „Confit“ iš Prancūzijos pietvakarių regiono (1250 g)
Tai tradicinis Prancūzijos pietvakarių regiono patiekalas, kai antienos kulšelė 36 val. marinuojama su druska ir prieskoniais, o paskui keletą valandų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-10-24
Plačiau