Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/IGP_Platinum_.png)
IGP PLATINUM balzaminis actas (250 ml)
„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/IGP_Gold_.png)
IGP GOLD balzaminis actas (250 ml)
„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/IGP_Silver_.png)
IGP SILVER balzaminis actas (250 ml)
„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-08-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/CIDER.png)
Obuolių sulčių actas „CIDER“ (250 ml)
Tai actas, pagamintas iš prinokusių obuolių sulčių ir pasižymintis šviežiai pjaustytų obuolių ir Šiaurės Ispanijos sidro skonių junginiu. Ypatingai tinka…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/MOSCATEL.png)
Baltų vynuogių vyno actas „MOSCATEL“ (250 ml)
Tai actas, pagamintas iš tradicinių Viduržemio jūros regiono Moscatel vynuogių vyno. Jame taip pat galima pajusti gėlių aromato, medaus ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/146757-prelibato-balsamic-bianco-condiment-5-years-ash-barrel-malpighi.jpg)
Balzaminis actas „PRELIBATO“ (200 ml)
„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Saporoso.jpg)
Balzaminis actas „SAPOROSO“ (200 ml)
„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Saporoso.jpg)
Balzaminis actas „SAPOROSO“ (100 ml)
„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/013_pistaciju_pasta_1.jpg)
Pistacijų pasta (600 g)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai žalios spalvos. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams, padažams, kokteiliams. Sudedamosios…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-22
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/img_9281cs-min.jpg)
Baltojo balzaminio acto perlai (380 g)
Baltojo balzaminio acto perlai yra mažos, švelnios konsistencijos sferos, kurių viduje - aukščiausios prabos baltasis balzamikas, išlaikęs savo karčiai saldų,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/img_9249csw.jpg)
Juodieji balzaminio acto perlai (380 g)
Balzaminio acto juodieji perlai yra mažos, švelnios konsistencijos sferos, kuriose apsuptas aukščiausios prabos balzaminis actas. Šie perlai savo išvaizda primena…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/img_9158cs.jpg)
Modenos balzaminis actas “SPRING” (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Balzaminis actas nuo kitų acto rūšių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/img_9181cs.jpg)
Modenos balzaminis actas “INVECCHIATO” (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Balzaminis actas nuo kitų acto rūšių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/img_9132cs-min.jpg)
Modenos baltas balzaminis actas (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Baltasis balzaminis actas išsiskiria gintarine konsistencija,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-02
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/011_lazdyno_riesutu_pasta_praline.jpg)
Lazdyno riešutų praline pasta (5 kg)
Ši apkeptų ir karamelizuotų riešutų pasta pasižymi skysta konsistencija ir saldžiu skoniu. Puikiai tinka tortų ir pyragų kremams, pyragaičių įdarams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/011_lazdyno_riesutu_pasta_praline.jpg)
Lazdyno riešutų praline pasta (600 g)
Ši apkeptų ir karamelizuotų riešutų pasta pasižymi skysta konsistencija ir saldžiu skoniu. Puikiai tinka tortų ir pyragų kremams, pyragaičių įdarams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/011_lazdyno_riesutu_pasta_praline.jpg)
Lazdyno riešutų praline pasta (300 g)
Ši apkeptų ir karamelizuotų riešutų pasta pasižymi skysta konsistencija ir saldžiu skoniu. Puikiai tinka tortų ir pyragų kremams, pyragaičių įdarams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/012_migdolu_riesutu_pasta_2.jpg)
Migdolų riešutų praline pasta (5 kg)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai rudos spalvos ir saldaus skonio. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/012_migdolu_riesutu_pasta_2.jpg)
Migdolų riešutų praline pasta (300 g)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai rudos spalvos ir saldaus skonio. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/014_naturali_razdynu_riesutu_pasta.jpg)
Natūrali lazdyno riešutų pasta (5 kg)
Ši vidutiniškai apskrudintų lazdyno riešutų pasta be cukraus pasižymi skysta konsistencija bei sodria, šviesiai ruda spalva. Pasta suteikia ryškesnį skonį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
Plačiau