Archyvai
Saldžios mažos sviestinės tartaletės (25 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
PlačiauKreminis sūris „REGULAR“ (200 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų ir esamų produktų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-09
PlačiauKreminis mėlynojo pelėsio sūris (200 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2018-02-09
PlačiauKreminis maskarponės sūris (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
PlačiauKreminis sūris su brandintu ožkos pieno sūriu (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
PlačiauKreminis sūris „REGULAR“ (500 g)
Ispanijos gamintojas „INNOLACT“ QUESCREM kreminių sūrių gamybą pradėjo prieš 10 metų ir iki šiol yra susikoncentravęs išimtinai tik į ją, todėl naujų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-09-06
PlačiauPistacijų pasta (600 g)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai žalios spalvos. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams, padažams, kokteiliams. Sudedamosios…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-22
PlačiauŠokoladinės tartaletės (14 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina konditerijos šefas ir kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-10-05
PlačiauLazdyno riešutų praline pasta (5 kg)
Ši apkeptų ir karamelizuotų riešutų pasta pasižymi skysta konsistencija ir saldžiu skoniu. Puikiai tinka tortų ir pyragų kremams, pyragaičių įdarams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauLazdyno riešutų praline pasta (600 g)
Ši apkeptų ir karamelizuotų riešutų pasta pasižymi skysta konsistencija ir saldžiu skoniu. Puikiai tinka tortų ir pyragų kremams, pyragaičių įdarams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauLazdyno riešutų praline pasta (300 g)
Ši apkeptų ir karamelizuotų riešutų pasta pasižymi skysta konsistencija ir saldžiu skoniu. Puikiai tinka tortų ir pyragų kremams, pyragaičių įdarams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauMigdolų riešutų praline pasta (5 kg)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai rudos spalvos ir saldaus skonio. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauMigdolų riešutų praline pasta (300 g)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai rudos spalvos ir saldaus skonio. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauNatūrali lazdyno riešutų pasta (5 kg)
Ši vidutiniškai apskrudintų lazdyno riešutų pasta be cukraus pasižymi skysta konsistencija bei sodria, šviesiai ruda spalva. Pasta suteikia ryškesnį skonį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauPistacijų pasta (3 kg)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai žalios spalvos. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams, padažams, kokteiliams. …
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-12
PlačiauPistacijų pasta ( 300 g)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai žalios spalvos. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams, padažams, kokteiliams. Sudedamosios…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-05-05
PlačiauŠokoladinės tartaletės (9 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina konditerijos šefas ir kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-03-17
PlačiauSaldžios sviestinės tartaletės (9 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-03-17
PlačiauNatūrali lazdyno riešutų pasta (600 g)
Ši vidutiniškai apskrudintų lazdyno riešutų pasta be cukraus pasižymi skysta konsistencija bei sodria, šviesiai ruda spalva. Pasta suteikia ryškesnį skonį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-11-18
Plačiau