Jei nors kiek sekate maisto madų naujienas, turbūt jau girdėjote ar net ragavote korėjietiškų fermentuotų daržovių kimchi. Tradiciškai kimchi gaminamas iš pekino kopūstų ir yra sūriai-rūgščiai aštrus. Tai puikus užkandis ar pagardas prie mėsos, daržovių patiekalų, kuris dar ir labai sveikas, mat savyje talpina begalę gerųjų bakterijų. Tad po visų tradicinių, šventinių patiekalų siūlome pasigaminti išskirtinius, fantastiško skonio kimchi blynus. Gaivūs, traškūs, malonų aštrumą turintys blynai puikiai tiks lengviems pietums ar vakarienei ar net į iškylą gamtoje, mat jie vienodai skanūs ir šilti, ir jau atvėsę.
Kimchi kopūstus išimkite iš stiklainiuko ir gerai nuspauskite perteklinį skystį į dubenį (jis bus naudojamas tešlai).
Į dubenį su nuspaustu kimchi skysčiu įmuškite kiaušinį, supilkite sojų padažą, vandenį ir lengvai išplakite. Suberkite miltus ir sudėkite susmulkintus kimchi kopūstus ir susmulkintus svogūnų laiškus, gerai išmaišykite. Paruoštą blynų tešlą palikite „pailsėti“ 10 minučių.
Į dubenėlį sudėkite kečupą, įpilkite sojos padažą, Vorčesterio padažą, agavų sirupą ir gerai išmaišykite.
Keptuvę įkaitinkite, įpilkite kepimo aliejų ir sumažinkite kaitrą iki šiek tiek didesnės nei vidutinė. Formuokite norimo dydžio blynus. Blynams kepant ant viršaus pabarstykite sezamo sėklų, apverskite ir baikite kepti.