Į labai įkaitintą keptuvę pilkite aliejų ir iš visų pusių apkepkite jautienos išpjovą. Kepdami paskaninkite druska.
Džiovintus baravykus užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite, kol išbrinks ir atvės. Tuomet juos nusunkite ir smulkiai supjaustykite.
Į keptuvę, kurioje apkepėte jautieną, pilkite keletą šaukštų tyro alyvuogių aliejaus ir apkepkite smulkintus pievagrybius. Reikia, kad išgaruotų kuo daugiau grybuose esančio vandens, tad kepkite, kol labai gerai apskrus.
Sumaišykite anksčiau paruoštus baravykus bei pievagrybius ir dar labiau susmulkinkite, kad gautumėte tarsi grybų košę. Paskaninkite druska bei pipirais.
Išdėliokite lietinius blynelius, kad jie vienas su kitu persidengtu.
Ant blynelių išdėliokite Parmos kumpio griežinėlius kad jie persidengtų taip pat.
Tuomet ant viršaus ištepkite paruoštą grybų masę ir į šį ‚patalą‘ įvyniokite apkeptą jautienos išpjovą. Vyniodami labai gerai suspauskite, kad tarp sluoksnių neliktų jokio tarpelio, o išsikišusius kraštelius nupjaukite. Gautą vyniotinį galite palaikyti šaldytuve ar šaldiklyje, kad būtų standesnis.
Gautą vyniotinį atsargiai susukite į sluoksniuotą tešlą (geriausia būtų viename lakšte, tačiau jei imate 2 lakštus, juos suklijuokite kiaušinio plakiniu ir suvyniojus kepsnį pasistenkite, kad sujungimas būtų apačioje), patepkite kiaušinio plakiniu ir papuoškite sluoksniuota tešla, kaip tik norite – galite išpjauti formeles, galite supjaustyti juostelėmis ir sudėlioti tinkliuką..
Taip paruoštą kepsnį dėkite į kepimo skardą ir kepkite iki 200 °С įkaitintoje orkaitėje su ventiliatoriaus funkcija 20 minučių.