Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/CIDER.png)
Obuolių sulčių actas „CIDER“ (250 ml)
Tai actas, pagamintas iš prinokusių obuolių sulčių ir pasižymintis šviežiai pjaustytų obuolių ir Šiaurės Ispanijos sidro skonių junginiu. Ypatingai tinka…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/MOSCATEL.png)
Baltų vynuogių vyno actas „MOSCATEL“ (250 ml)
Tai actas, pagamintas iš tradicinių Viduržemio jūros regiono Moscatel vynuogių vyno. Jame taip pat galima pajusti gėlių aromato, medaus ir…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-31
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/146757-prelibato-balsamic-bianco-condiment-5-years-ash-barrel-malpighi.jpg)
Balzaminis actas „PRELIBATO“ (200 ml)
„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Saporoso.jpg)
Balzaminis actas „SAPOROSO“ (200 ml)
„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Saporoso.jpg)
Balzaminis actas „SAPOROSO“ (100 ml)
„ACETAIA MALPIGHI“ – tai 5-tos kartos kilmingas grafų šaknis turinčios Malpighi šeimos verslas, kuriantis išskirtinį gilių tradicijų produktą nuo 1850…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/013_pistaciju_pasta_1.jpg)
Pistacijų pasta (600 g)
Ši pasta yra skystos konsistencijos, sodriai žalios spalvos. Pasta suteikia ryškesnį skonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams, padažams, kokteiliams. Sudedamosios…
Autorius: admin
Paskelbta: 2017-03-22
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/pagrindine_nuotrauka.jpg)
Antienos „Confit“ iš Prancūzijos pietvakarių regiono (1250 g)
Tai tradicinis Prancūzijos pietvakarių regiono patiekalas, kai antienos kulšelė 36 val. marinuojama su druska ir prieskoniais, o paskui keletą valandų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-10-24
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Marcipanas-1kg_.png)
Marcipanas (1 kg)
Gurmaniškas saldėsis naudojamas desertams, kepinių įdarams, likeriui, glazūravimui, puošybai. Viduramžiais dėl savo populiarumo buvo naudojamas ir kaip atskiras patiekalas. Ši…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-02-04
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Pailga-sokoladine-tartalete_-1.png)
Šokoladinės tartaletės (14 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina konditerijos šefas ir kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/img_9281cs-min.jpg)
Baltojo balzaminio acto perlai (380 g)
Baltojo balzaminio acto perlai yra mažos, švelnios konsistencijos sferos, kurių viduje - aukščiausios prabos baltasis balzamikas, išlaikęs savo karčiai saldų,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/img_9249csw.jpg)
Juodieji balzaminio acto perlai (380 g)
Balzaminio acto juodieji perlai yra mažos, švelnios konsistencijos sferos, kuriose apsuptas aukščiausios prabos balzaminis actas. Šie perlai savo išvaizda primena…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/img_9158cs.jpg)
Modenos balzaminis actas “SPRING” (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Balzaminis actas nuo kitų acto rūšių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/img_9181cs.jpg)
Modenos balzaminis actas “INVECCHIATO” (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Balzaminis actas nuo kitų acto rūšių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/img_9132cs-min.jpg)
Modenos baltas balzaminis actas (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Baltasis balzaminis actas išsiskiria gintarine konsistencija,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-02
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Apvalios-sokoladines-tartaletes_-2-2.png)
Šokoladinės tartaletės (9 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina konditerijos šefas ir kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-03-17
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Apvalios-surios-tartaletes_.png)
Saldžios sviestinės tartaletės (9 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-03-17
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/selection-cream-1l.png)
Grietinėlė (1000 ml)
CORMAN yra aukščiausios kokybės grietinėlė turinti 35,1 % pieno riebalų. Ji išgaunama nugriebiant kruopščiai atrinktą pieną. Ši grietinėlė idealiai tinka…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-10-07
Plačiau