Archyvai
Karamelės ir sūdyto sviesto kremas (285 g)
Išskirtiniai rankų darbo džemai ir pagardai gaminami tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Karamelės ir sūdyto sviesto derinys yra fantastiškas pasirinkimas,…
Autorius: Eglė Rutkauskienė
Paskelbta: 2023-02-22
PlačiauJuodasis šokoladas (60%) su čili pipirais karšto šokolado gamybai (300 g)
Juodasis šokoladas skirtas karšto šokolado gamybai. Klasikinis skonis papildytas čili pipiro aštrumu sukuria išskirtinį ir iššūkį keliantį skonį. Šokoladas gaminamas…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-11-24
PlačiauSaldžios mažos sviestinės tartaletės (25 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2022-03-04
PlačiauSilikoninė forma MADELEINE
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti kepinių bei formuoti norimus desertus ir juos šaldyti. Silikoninės…
Autorius: admin
Paskelbta: 2021-02-22
PlačiauSilikoninė forma CAKE
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių kepinių bei formuoti norimus desertus ir juos šaldyti.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-09-11
PlačiauSilikoninė forma KUBAS
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių keksiukų ar kitų kepinių bei formuoti norimus desertus…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
PlačiauSilikoninė forma CUPCAKE
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių keksiukų ar kitų kepinių bei formuoti norimus desertus…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
PlačiauSilikoninė forma MINI MUFFIN
Silikoninė lanksti forma, skirta tiek kepimui, tiek šaldymui. Taigi galima išsikepti įvairių keksiukų ar kitų kepinių bei formuoti norimus desertus…
Autorius: admin
Paskelbta: 2020-07-16
PlačiauMišinys zefyrų ir morenginių kremų gamybai „L‘AMERINGA“ (1000 g)
Puikus gaminys konditerinių gaminių dekoravimui. Sudedamosios dalys: cukrus; dekstrozė; sojos baltymai; krakmolas; modifikuotas krakmolas; stabilizatoriai: želatina, ksantano guma, karageninas; kvapioji…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-11-21
PlačiauMišinys kremo gamybai „Panna Cotta“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-23
PlačiauMišinys desertams „Crème brûlée“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-21
PlačiauŠokoladinės tartaletės (14 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina konditerijos šefas ir kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-10-05
PlačiauŠokoladinės tartaletės (9 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina konditerijos šefas ir kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-03-17
PlačiauSaldžios sviestinės tartaletės (9 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-03-17
Plačiau