I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Aguoniniai pyragaičiai su sūrio kremu


Ingredientai


Tešlai reikės:

150 g sviesto
2 kiaušinių
75 g cukraus
Žiupsnelio druskos
5 g kepimo miltelių
70 g aguonų

Kremui reikės:

100 g cukraus pudros
  • 1Sviestą ištirpinti ir kaitinti, kol įgaus rusvą spalvą ir pradės kvepėti riešutais. Paruošus palikti atvėsti.
  • 2Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska, kol susidarys standžios putos. Suberti miltus, kepimo miltelius, aguonas ir permaišyti.
  • 3Pravėsusį sviestą perkošti ir plakant po truputį supilti į tešlą. Plakti, kol sviestas pilnai pasiskirstys ir tešla taps vientisa.
  • 4Tešlą supilstyti į kepimo formeles ar žiedus. Jei formelės metalinės, prieš pilant ištepti sviestu ir pabarstyti miltais. Kepti iki 160°C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. Iškepusius atvėsinti.
  • 5Kremui skirtus ingredientus išplakti ir konditerinio maišelio pagalba papuošti pyragaičius. Pagardinti šviežiomis uogomis.

Skanaus!


Panašūs receptai

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis