I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Japoniškas sūrio pyragas su pasifloromis


Ingredientai


Jums reikės pyragui:

3 kiaušinių baltymų
3 kiaušinių trynių
20 g sviesto
50 g cukraus (2 valg. š.)
1 arb. š. kukurūzų krakmolo

Jums reikės padažui ir dekoravimui:

50 g grietinėlės
Šviežių uogų
  • 1Orkaitę įkaitinti iki 160°C ir į ją įdėti didesnę kepimo formą su trečdaliu vandens.
  • 2Į prikaistuvį supilti pasiflorų tyrę ir sudėti varškės sūrio kremą. Pakaitinti ir išmaišyti su šluotele iki vientisos masės. Nukelti nuo kaitros, įdėti sviestą ir maišyti kol ištirps. Supilti trynius ir permaišyti. Suberti miltus sumaišytus su kukurūzų krakmolu ir vėl viską išmaišyti iki vientisos masės.
  • 3Kiaušinių baltymus išplakti kartu su cukrumi iki standžių putų. Atsargiai iš lėto sujungti abi mases ir išmaišyti su gumine mentele. Gautą masę suversti į mažesnę kepimo formą ir ją įstatyti į formą su karštu vandeniu. Kepti iki 160°C įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
  • 4Į prikaistuvį supilti grietinėlę ir pasiflorų tyrę. Maišant užvirti. Nukelti nuo kaitros ir užpilti ant šokolado. Maišyti kol šokoladas ištirps ir gausis vientisa masė.
  • 5Pyragą patiekti užpiltą pasiflorų padažu ir dekoruotą šviežiomis uogomis.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis