I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Japoniškas sūrio pyragas su pasifloromis


Ingredientai


Jums reikės pyragui:

3 kiaušinių baltymų
3 kiaušinių trynių
20 g sviesto
50 g cukraus (2 valg. š.)
1 arb. š. kukurūzų krakmolo

Jums reikės padažui ir dekoravimui:

50 g grietinėlės
Šviežių uogų
  • 1Orkaitę įkaitinti iki 160°C ir į ją įdėti didesnę kepimo formą su trečdaliu vandens.
  • 2Į prikaistuvį supilti pasiflorų tyrę ir sudėti varškės sūrio kremą. Pakaitinti ir išmaišyti su šluotele iki vientisos masės. Nukelti nuo kaitros, įdėti sviestą ir maišyti kol ištirps. Supilti trynius ir permaišyti. Suberti miltus sumaišytus su kukurūzų krakmolu ir vėl viską išmaišyti iki vientisos masės.
  • 3Kiaušinių baltymus išplakti kartu su cukrumi iki standžių putų. Atsargiai iš lėto sujungti abi mases ir išmaišyti su gumine mentele. Gautą masę suversti į mažesnę kepimo formą ir ją įstatyti į formą su karštu vandeniu. Kepti iki 160°C įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
  • 4Į prikaistuvį supilti grietinėlę ir pasiflorų tyrę. Maišant užvirti. Nukelti nuo kaitros ir užpilti ant šokolado. Maišyti kol šokoladas ištirps ir gausis vientisa masė.
  • 5Pyragą patiekti užpiltą pasiflorų padažu ir dekoruotą šviežiomis uogomis.

Skanaus!


Panašūs receptai

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pistaciniai lava cake pyragaičiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai keksiukai su majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinės spurgytės su cukraus glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Citrininiai sausainiai

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Artimųjų rytų įkvėptas desertas Knafeh

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolinis sūrio pyragaitis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Marmurinis keksas su pasiflorų sirupu ir šokolado glazūra

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bananinis pyragas su žaliųjų citrinų sūrio kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingi avižiniai sausainiai su spanguolėmis ir karijų riešutais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis