Archyvai
Braškių skonio grietinėlės standiklis „Strawberry Cream“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-04-27
PlačiauRausvųjų apelsinų skonio grietinėlės standiklis „Rorange Cream“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-04-21
PlačiauBananų skonio grietinėlės standiklis „Banana Cream“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-04-21
PlačiauKaramelės skonio grietinėlės standiklis „Caramel Cream“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-04-21
PlačiauKapučino skonio grietinėlės standiklis „Cappa Cream“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-04-21
PlačiauMišinys kremo gamybai „Panna Cotta“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-23
PlačiauMišinys desertams „Crème brûlée“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-21
PlačiauAbrikosų skonio grietinėlės standiklis „Apricot Cream“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-18
PlačiauObuolių skonio grietinėlės standiklis „Apple Cream“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-18
PlačiauBalto šokolado spalvos purškiamas kakavos sviestas (400 ml)
Purškiamas kakavos sviestas padengs jūsų šaldytus ar kreminius desertus švelniu balto šerkšno sluoksniu. Juo galite dekoruoti ir ledus. Šiuo priedu…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-02-03
PlačiauJuodo šokolado spalvos purškiamas kakavos sviestas (400 ml)
Purškiamas kakavos sviestas padengs jūsų šaldytus ar kreminius desertus aksominiu juodo šokolado spalvos sluoksniu. Juo galite dekoruoti ir ledus. Šiuo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-02-03
PlačiauRaudonos splavos purškiamas kakavos sviestas (400 ml)
Purškiamas kakavos sviestas padengs jūsų šaldytus ar kreminius desertus sodraus raudono aksomo sluoksniu. Juo galite dekoruoti ir ledus. Šiuo priedu desertams…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-02-02
PlačiauBaltojo balzaminio acto perlai (380 g)
Baltojo balzaminio acto perlai yra mažos, švelnios konsistencijos sferos, kurių viduje - aukščiausios prabos baltasis balzamikas, išlaikęs savo karčiai saldų,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
PlačiauJuodieji balzaminio acto perlai (380 g)
Balzaminio acto juodieji perlai yra mažos, švelnios konsistencijos sferos, kuriose apsuptas aukščiausios prabos balzaminis actas. Šie perlai savo išvaizda primena…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
PlačiauModenos balzaminis actas “SPRING” (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Balzaminis actas nuo kitų acto rūšių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
PlačiauModenos balzaminis actas “INVECCHIATO” (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Balzaminis actas nuo kitų acto rūšių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
PlačiauModenos baltas balzaminis actas (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Baltasis balzaminis actas išsiskiria gintarine konsistencija,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-02
PlačiauBaltojo šokolado putėsiai (800 g)
Lengvas paruošimas, greitas pateikimas! Šie putėsiai suteiks puikų skonį įdarams ir kremams, bei papuoš desertus. Sudedamosios dalys: baltasis šokoladas 58,5 % (jį…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-07-30
PlačiauSmulkinti kakavos pupelių branduoliai (800 g)
Kruopščiai atrinktų kakavos pupelių smulkinti branduoliai pasižymi traškumu ir gali praturtinti konditerinius gaminius, suteikdami jiems naują skonį. Taip pat galima paruošti…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-07-30
PlačiauKakavos milteliai (1000 g)
Aukščiausios kokybės kakavos milteliai praturtins putėsius, biskvitus, kremus ir kitus konditerinius gaminius. Taip pat, tai nepamainomas ingredientas karštų gėrimų gamyboje.…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-07-30
Plačiau