Archyvai
![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/aubergine.jpg)
Kepti baklažanai aliejuje (850 g)
Gaivaus ir subtilaus skonio riekelėmis pjaustyti baklažanai, pagardinti prieskoniais bei konservuoti aromatingame aliejuje. Sudedamosios dalys: baklažanai (65 %); saulėgrąžų aliejus; česnakas; raudonėlis; mielių ekstraktas; cukrus;…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-08-30
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/019s_copy.jpg)
Mišinys kremo gamybai „Panna Cotta“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-23
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/027_copy_2_1.jpg)
Mišinys desertams „Crème brûlée“ (200 g)
Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite…
Autorius: admin
Paskelbta: 2016-03-21
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Pailga-sokoladine-tartalete_-1.png)
Šokoladinės tartaletės (14 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina konditerijos šefas ir kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-10-05
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/img_9281cs-min.jpg)
Baltojo balzaminio acto perlai (380 g)
Baltojo balzaminio acto perlai yra mažos, švelnios konsistencijos sferos, kurių viduje - aukščiausios prabos baltasis balzamikas, išlaikęs savo karčiai saldų,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/img_9249csw.jpg)
Juodieji balzaminio acto perlai (380 g)
Balzaminio acto juodieji perlai yra mažos, švelnios konsistencijos sferos, kuriose apsuptas aukščiausios prabos balzaminis actas. Šie perlai savo išvaizda primena…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/img_9158cs.jpg)
Modenos balzaminis actas “SPRING” (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Balzaminis actas nuo kitų acto rūšių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/img_9181cs.jpg)
Modenos balzaminis actas “INVECCHIATO” (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Balzaminis actas nuo kitų acto rūšių…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-03
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/img_9132cs-min.jpg)
Modenos baltas balzaminis actas (250 ml)
Viduržemio regiono perlas, pradėtas gaminti prieš daugiau nei 1000 metų Italijos provincijoje – Modenoje. Baltasis balzaminis actas išsiskiria gintarine konsistencija,…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-09-02
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Apvalios-sokoladines-tartaletes_-2-2.png)
Šokoladinės tartaletės (9 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina konditerijos šefas ir kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-03-17
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/Apvalios-surios-tartaletes_.png)
Saldžios sviestinės tartaletės (9 vnt.)
Vieno žymiausių Prancuzijos gamintojo „La Rose Noire“ tartalečių receptūras kuria ir tobulina šefas bei kompanijos įkūrėjas Gerard Dubois. Rankų darbo…
Autorius: admin
Paskelbta: 2015-03-17
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/mini-ananas.jpg)
Mažų ananasų griežinėliai (850 g)
Geltonos spalvos išvaizda, skonis ir kvapas atitinka kaip natūralaus ananaso. Sudedamosios dalys: ananasai (56.1 %); vanduo (37.3 %); cukrus (6.6 %). 100…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-08-06
Plačiau![](https://gardugardu.lt/wp-content/uploads/2022/10/mini_pommes_web.jpg)
Mini obuoliai (850 g)
Saldieji vyšniniai obuoliukai - išskirtinis skonis ir puošmena Jūsų stalui! Sudedamosios dalys: mini obuoliai (56 %), vanduo (33 %), cukrus (11…
Autorius: admin
Paskelbta: 2014-08-06
Plačiau