I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Abrikosų skonio grietinėlės standiklis „Apricot Cream“ (200 g)

Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite su biskvitais ar purškiamu velvetu, šaldykite žaismingose formelėse ir nenustokite stebinti savo artimųjų.

Sudedamosios dalys: cukrus; abrikosų vaisių milteliai: sausi abrikosai (12%), maltodekstrinas, kukurūzų krakmolas, cukrus, kvapioji medžiaga; kiaulienos želatina; citrinų rūgštis; kvapioji medžiaga; dažiklis riboflavinas.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1658KJ / 391 Kcal
Iš viso riebalų 0.1 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Iš viso angliavandenių 85.4 g
Iš kurių cukrus 79.3 g
Iš viso baltymų 9.1 g
Druska 0.1 g

Pagrindinė receptūra:
200 g „Apricot Cream“ grietinėlės standiklio
250 g vandens (20–25 °C)
1000 g plaktos, nesaldintos grietinėlės

„Apricot Cream“ sumaišykite su vandeniu bei plakta grietinėle ir palikite sustingti.

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir tamsioje cietoje, ne aukštesnėje nei 20°C temperatūroje.

Tinka vartoti: žr. ant įpakavimo.

Kiekis: 200 g

Kilmės šalis: Vokietija.

3,99 

Apie

Kviečiame eksperimentuoti desertų tekstūromis. Mūsų siūlomų grietinėlės standiklių dėka galėsite ne tik puošti savo gaminius, bet ir kurti naujus. Komponuokite su biskvitais ar purškiamu velvetu, šaldykite žaismingose formelėse ir nenustokite stebinti savo artimųjų.

Sudedamosios dalys: cukrus; abrikosų vaisių milteliai: sausi abrikosai (12%), maltodekstrinas, kukurūzų krakmolas, cukrus, kvapioji medžiaga; kiaulienos želatina; citrinų rūgštis; kvapioji medžiaga; dažiklis riboflavinas. 100 gramų gaminio maistingumo informacija: Energinė vertė 1658KJ / 391 Kcal Iš viso riebalų 0.1 g Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g Iš viso angliavandenių 85.4 g Iš kurių cukrus 79.3 g Iš viso baltymų 9.1 g Druska 0.1 g Pagrindinė receptūra: 200 g „Apricot Cream“ grietinėlės standiklio 250 g vandens (20–25 °C) 1000 g plaktos, nesaldintos grietinėlės „Apricot Cream“ sumaišykite su vandeniu bei plakta grietinėle ir palikite sustingti. Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir tamsioje cietoje, ne aukštesnėje nei 20°C temperatūroje. Tinka vartoti: žr. ant įpakavimo. Kiekis: 200 g Kilmės šalis: Vokietija.

Specifikacijos

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Trupininis desertas su mėlynėmis ir obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Azijos įkvėpti koldūnai su krevetėmis ir kiauliena ramen sultinyje

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kiaulienos karka su kopūstais raudonojo vyno padaže

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gnocchi su ispaniškos dešros padažu ir pikantiškais trupiniais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pyragėliai su obuoliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Vokiškos picos užkandis su šonine ir svogūnais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Grikių blyneliai su įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ypatingas šokoladinis creme brulee

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Riešutinės tartaletės su karijų riešutų frančipanu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Rytų įkvėptas apelsininis pyragas su aguonomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Abrikosų skonio grietinėlės standiklis „Apricot Cream“ (200 g)
3,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis