I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Mišinys zefyrų ir morenginių kremų gamybai „L‘AMERINGA“ (1000 g)

Puikus gaminys konditerinių gaminių dekoravimui.

Sudedamosios dalys: cukrus; dekstrozė; sojos baltymai; krakmolas; modifikuotas krakmolas; stabilizatoriai: želatina, ksantano guma, karageninas; kvapioji medžiaga.

100 gramų gaminio maistingumo informacija:

Energinė vertė 1657 kJ / 390 Kcal
Iš viso riebalų 0.0 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.0 g
Iš viso angliavandenių 94 g
Iš kurių cukrus 94 g
Iš viso baltymų 3.1 g
Druska 0.19 g

Kiekis: 1000 g

Dozavimas: į dubenį įberti 100 g zefyrų mišinio ir 100 g cukraus, užpilti 100 g vandens. Viską gerai išplakti elektriniu plakikliu apie 5 min.

Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytą sausoje ir vėsioje vietoje.

Kilmės šalis: Italija.

11,99 

Maistinė vertė

  • Energinė vertė:
  • Iš viso angliavandenių:
  • Iš viso riebalų:
  • Svoris: 1000 g, 2500 g

Siūlome išbandyti

Antienos šnicelis su briuselio kopūstais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Lazanija su chorizo be glitimo

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kukurūziniai blynai su chorizo padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinti gnocchi su rikotos kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Graikiškas krevečių užkandis su feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

GARDU GARDU chorizo mėsainis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pavasariška, greitai paruošiama pica su smidrais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus bulvinis blynas su burata

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gaivus citrininis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Pomidorinė baklažanų užtepėlė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tabule salotos su kepta upėtakio filė

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskvitiniai, šokoladiniai, kokosiniai pyragėliai Lamington

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Mišinys zefyrų ir morenginių kremų gamybai „L‘AMERINGA“ (1000 g)
11,99 
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis