I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Risotto su baravykais ir antienos “Confit”


Ingredientai


3-4 porcijoms jums reikės:

4 vnt. antienos kulšelių „Confit“
250 g risotto ryžių su baravykais
4 šaukštų ypač tyro alyvuogių aliejaus Picual
100 g parmezano sūrio
Druskos pagal skonį
  • 1Antienos kulšelių "confit" įdėkite į iki 150 °C įkaitintą orkaitę ir šildykite apie 15 min. Nuo antienos „Confit“ likusius taukus galite laikyti šaldytuve ir panaudoti pvz. bulvių kepimui.
  • 2Į įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus, suberkite risotto ryžių mišinį ir kepinkite nuolat maišydami 1-2 minutes, kol ryžiai taps skaidrūs.
  • 3Įpilkite trečdalį sultinio ir virkite karts nuo karto pamaišydami. Kai ryžiai sugers sultinį, pilkite kitą trečdalį ir taip, kol sunaudosite visą sultinį. Paruoštas risotto neturi būti tirštas, o ryžiai turi išlikti šiek tiek kieti. Suatrkuokite parmezano sūrį ir pusę jo sumaišykite su ryžiais, kad gautumėte kreminį risotto.
  • 4Ant paruošto risotto užbarstykite dar šiek tiek parmezano, sudėkite nukaulintą antieną ir apšlakstykite "Saporoso" balzaminiu actu.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis